למה יותר ארגונים עוברים עכשיו ל- Citrix Cloud?

דווקא בזמן מלחמה וחירום, הקמת סביבת עבודה חדשה בענן היא צעד מהיר שחוסך את זמן הקמת התשתיות

 

מאת: ולדי פוליאנסקי, Citrix System Administrator, אינטגריטי תוכנה

 

בהלת הענן. אין דרך אחרת לתאר את הפופולריות הגואה של מחשוב הענן מאז פרצה לחיינו הבינה המלאכותית. נדמה שכל ארגון, בכל גודל, בכל ענף רוצה רק דבר אחד – ענן פרטי משלו הניתן להפוך למגרש משחקים חדשני ופנימי. ריצת האמוק הזאת גובה מחיר לא קטן: השקעות עתק, חשיפה לאיומי סייבר, רגולציה מכבידה ותאגידי ענק שמנצלים את כוחם ודוחקים כל חברת שרתים קטנה החוצה. לכל אלה יש להוסיף את העובדה שבזמן מלחמה וחירום, הקמת סביבת עבודה חדשה בענן היא צעד מהיר ויעיל שחוסך את זמן הקמת התשתיות.

אז מה עושים כשרוצים ענן ציבורי מאובטח, זמין ונגיש? Citrix Cloud הוקם כבר בשנת 2015 כחלק מחזון של חברת Citrix Systems להפוך את מחשוב הענן לזמין יותר עבור ארגונים מכל סוג. החזון הזה עדיין קיים ואם להאמין לתחזיות הגידול של מחשוב הענן בשנים הקרובות – הוא הולך להתממש ובגדול. הענן של Citrix מאפשר לארגונים להתאים לעצמם מגוון רחב של שירותים ופיתוחים באופן מדויק באופן פשוט לעומת המורכבות הרווחת של מתחריו.

כמובן שגם ברמת האבטחה והשמירה על המידע הוא מספק קרקע בטוחה גם כשעובדים מרחוק, אבל נדמה שהבשורה הגדולה שלו מיועדת דווקא לארגונים גלובליים. תאגידים בינלאומיים כמו IBM, דלויט, פדקס ואחרים כבר עושים בו שימוש ומעניקים גישה לעשרות אלפי עובדיהם בנציגויות הרבות על הגלובס. גם בישראל הוא נמצא בשימוש של ארגונים רבים, שהבינו עד כמה הוא זמין, גמיש וחסכוני לעומת שאר העננים המוכרים.

אז למה בעצם לעבוד עם Citrix Cloud בישראל?

 

1. יכולות ניהול פנומנליות: תכל’ס, אפשר להיפרד משרתי הניהול ומהצורך בשדרוג תדיר של מערכת ההפעלה. אפשר לומר שלום גם לעדכוני גרסה ועדכוני אבטחת מידע, שכן הענן של Citrix כבר מיישם זאת בעצמו. כן, גם את המשאבים, שיכולים לשבת ב On-Prem או בשרתי ה- Cloud Connector המייצרים את החיבור של הדומיין לענן, הוא מנהל בעצמו.

2. זמינות: לפי ה- SLA של Citrix Cloud הלקוחות מקבלים זמינות של לפחות 99.9%. בקיצור, אפשר לפתח בראש שקט.

3. All in one: ממשק ניהול וניטור אחד דרכו מנוהלת סביבת הפיתוח בענן. מדובר ביתרון אדיר הכולל את שלבי ניהול המשאבים, הרשאות ואפליקציות, צפייה בלוגים ואפילו ניטור חיבורים למערכת וזיהוי תקלות.

4. חדשנות אין קץ: בנוסף ליכולות הנגזרות מתשתית On-prem רגילה, Citrix Cloud מספק פיצ’רים נוספים המתווספים מעת לעת. כמו למשל: יכולת אקטיבציה בעזרת MAK ביצירת מכונות MCS, פיצ’ר לעדכוני גרסה אוטומטיים ל- VDA ושיפור ביצועים של Microsoft Teams.

5. יצירת סביבה עבודה מהירה: במקרה בו לא קיימת תשתית בכלל, נחסך השלב המתיש של התקנות שרתים ופתיחת חוקי Firewall. גם במקרה של מעבר מ- On-prem לענן, CITRIX דאגו לכלי מיגרציה שמאפשר להעתיק את כל ההגדרות במלואן, כולל אפליקציות ו Policies בעזרת כמה פקודות פשוטות.

בשורה התחתונה, Citrix Cloud הוא פתרון ענן גמיש ואבטחתי המציע מגוון רחב של שירותים, המתאים למגוון רחב של ארגונים בכל גודל. ההמלצה הכי טובה היא לפני הכל, לאפיין את הצורך בגישה ליישומים ונתונים מקומיים או ליישומים ונתונים מבוססי ענן, לכמת את מספר המשתמשים, להשוות מחירים ולוודא שיש מי שיעניק תמיכה ברגע האמת.

 

למידע נוסף על citrix לחצו>>

 

 

    לקבלת פרטים נוספים השאירו את פרטיכם